Behandeling met de Regenesis Atlas therapie

Behandeling Regenesis atlas therapie. De methode gaat ervan uit dat het lichaam een uniek samenspel is van vele functies, niets staat los van elkaar. De geest beïnvloed het lichaam en andersom. 

Daarom boeken we zoveel succes met de Atlas therapie

Behandeling Regenesis Atlas therapie

Al in de jaren 60 was de beroemde Amerikaanse natuurgeneeskundig therapeut Robert Rasmusson ervan overtuigd dat veel problemen ontstaan tijdens de geboorte, hij bedoelde hiermee dat vooral de ruggenwervel en de nekwervel tijdens de bevalling nogal onder druk staan en dat daardoor de 1e en 2e nekwervel (atlas en draaier) in een fout stand komen.

Door deze foutstand blokkeren essentiële lichaamsfuncties en kan zelfs minder bloed naar de hersenen stromen en is een oorzaak van veel ziekten zowel van emotionele als lichamelijke aard..

Behandeling Regenesis atlas therapie
Karel Schoonhoeven

Ik kon eigenlijk niet meer functioneren als eigenaar van een bedrijf. Na een behandeling of 10 geniet ik meer dan ooit van mijn mensen.

Behandeling atlas therapie

Peter Jan van Schaik

Was wel even vreemd hoor, maar mijn schouders voelden na de behnadeling weer super goed.

behandeling wervelfoutstanden

Monica Geertsema

Mijn migraine helemaal weg, ongelooflijk. Eindelijk weer erop uit. Heel erg bedankt.

Een pijnloze behandeling met een enorm positief resultaat

Bij de Regenesis Atlas therapie wordt eerst zonder fysieke kracht de atlas in de correcte stand gebracht. Daarna worden alle foutstanden van nek en ruggenwervel gecorrigeerd zodat iedere blokkade die eventueel aanwezig is wordt uitgesloten.


Dit corrigeren is geheel pijnloos en gebeurt energetisch door de behandelaar die op verschillende plekken zijn handen of vingers lichtjes tegen de huid drukt.
Vaak is het zo dat na een of twee behandelingen u zich al veel beter voelt en er positieve veranderingen zichtbaar worden.

Jan van der Ende, een bekende arts in Nederland heeft een boekje geschreven over de arts Sickesz die opmerkelijke resultaten behaalde bij de behandeling van wervel foutstanden bij kinderen en volwassenen met autisme, asperger, ADHD, depressie enzovoorts. Deze arts gebruikt echter een methode waarbij met veel druk en kracht gewerkt wordt, dit in tegenstelling tot Regenesis.

Jan A van den Ende Boekje wervelfoutstanden

Wervel-Foutstanden

Oorzaak van veel ziekten zowel van geestelijke als lichamelijke aard

De arts Jan A. van den Ende is bijna tien jaar huisarts geweest en heeft ruim twintig jaar de functie van medisch directeur in de farmaceutische industrie vervuld.

Deze huisarts volgde de de arts mevrouw M. Sickesz. Wat zij wist te bereiken met het recht zetten van nekwervels, overtuigde Van den Ende, dat een ontregeling van het autonoom zenuwstelsel een zeer belangrijke rol speelt in het ontstaan ziektebeelden, zoals ondermeer depressie, schizofrenie, autisme en boulimia

De bandelmethode voor het rechtzetten van van afwijkende standen van de nek- en ruggenwervels is in het reguliere circuit nooit doorgebroken. In dit boek wordt een tiental ziektebeelden beschreven aan de hand van patientenverhalen. 

De schrijver probeert met deze succesverhalen een lans te breken voor deze vorm van deze geneeskunde. De verhalen zijn indrukwekkend en een grote kern van waarheid zit ook zeker in deze methode. Regenesis Atlastherapie is net zo doeltreffend alleen is pijnloos en gaat gepaard zonder manuele frictie of pijn.

Zelf genezen en regeneratie.

Gedurende de Regenesis atlas therapie wordt het 
zelf-genezend vermogen van het lichaam geactiveerd 
door de Blue Dot Energy. 
Daarbij wordt het celgeheugen aangesproken waardoor de atlas in zijn oorspronkelijke positie terugkeert. 
Atlascorrectie is het begin van dit proces. 

Al vrij snel gaat u beter functioneren en klachten 
verminderen of verdwijnen geheel. 

De spieren van het skelet kunnen reageren op de 
behandeling waardoor er spierpijn kan optreden, daarna hebben ze meestal enkele dagen de tijd nodig om weer in hun oorspronkelijke balans te komen. 

De regeneratietijd is bij iedereen verschillend en is sterk 
afhankelijk van de lichamelijke en geestelijke conditie.

Kan de atlas na de behandeling weer in zijn goede stand komen?

Jazeker, maar als er een grote onbalans is zullen meerdere behandelingen nodig zijn.
Als de atlas door jarenlang trauma en stress in een verkeerde stand heeft gestaan zijn de nekspieren enorm verkrampt en dit kan voor de nodige problemen zorgen.
Daarom is het van belang bij onduidelijke chronische 
problemen waar uw arts niets mee kan zo snel mogelijk
contact met ons op te nemen.

Een foutstand kan ook ontstaan door: 
-    een nieuwe whiplash of ander trauma 
-    een tekort aan het mineraal magnesium waardoor spierverhardingen in de nek kunnen optreden 
-    hypermobiele gewrichtsbanden die in de nek een verschuiving kunnen veroorzaken. 
-    constante eenzijdige nekspanningen b.v. door gevolg van stress.

Wilt u een leven zonder pijn?

Klik op de pijl om naar onze therapeuten pagina te gaan

Scroll naar top