Disclaimer

Deze website is gemaakt om meer bekendheid te geven aan een aantal natuurlijke geneeswijzen zoals Regenesis-Healing, en Regenesis Atlastherapie en hun mogelijkheden. De informatie op deze website is dus GEEN persoonlijk therapeutisch advies. Ook al herkent u bij uzelf of uw kind een ziektebeeld of een aantal symptomen, dan is het nog onduidelijk of de beschreven therapieën en middelen voor u toepasbaar zijn. Er kunnen contra-indicaties zijn voor bepaalde middelen of therapieën. Ondanks het feit dat er gestreefd is naar uiterste zorgvuldigheid, kunnen teksten fouten bevatten. 

De informatie op deze website kan het advies van een gekwalificeerde arts of specialist niet vervangen. Zij beoordelen uw totale individuele situatie.

De makers van deze website en de aangesloten therapeuten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolkomenheden in de teksten van deze website, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van deze teksten door derden.
Verwijzingen of links naar andere websites zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoekers van deze website. Wij kunnen niet garanderen dat de inhoud van gelinkte sites correct is. Wij nemen dus geen verantwoordelijkheid op ons voor de inhoud van de websites waar naar verwezen wordt of waarnaar een link is geplaatst.

Scroll naar top