Wat is de atlastherapie?

De Atlas therapie is een specifiek onderdeel van Regenesis-Healing. Deze energetische therapie is al meer dan 70 jaar geleden in Amerika ontwikkeld door Robert Rasmusson.

Het is de meest gebruikte therapie op dit gebied en heeft een lange staat van dienst met fantastische resultaten.
De Atlas correctie heeft als doel het gehele lichaam zowel fysiek als emotioneel weer in balans te brengen door middel van een energetische behandeling.
Om dit mogelijk te maken wordt het geheugen van de cellen aangesproken, deze herinneren zich de oorspronkelijke balans in het lichaam, en zo kan zonder kracht of pijn de disbalans opgeheven worden.

Dit wordt gedaan door de pijnloze beproefde energetische behandeling met de Regenesis atlas therapie. Onze ervaring heeft geleerd dat wanneer er disbalans is rondom atlas/draaier en nekwervels dit invloed heeft is op uw gezondheid en een groot scala aan vooral; chronische klachten kan veroorzaken.

Als klachten na een atlas correctie behandeling verdwijnen, dan is dit het indrukwekkende werk van het zelf-genezend vermogen van het lichaam dat door de Regenesis Atlas therapie geactiveerd is

Robert Rasmusson, de ontdekker van de Regenesis Atlas therapie

de Atlas therapie is ontwikkeld door de Amerikaan Robert Rasmusson. Deze bijzondere natuurgeneeskundig therapeut heeft tussen 1950 en 2000 duizenden volwassenen en kinderen succesvol geholpen bij zeer uiteenlopende fysieke en psychische problemen.

Robert Rasmusson stond bekend om zijn succesvolle resultaten bij chronische en moeilijk te diagnosticeren ziekten waar veel mensen onder lijden.
Het zijn juist deze mensen die bij de reguliere geneeskunde geen gehoor (meer) vinden omdat men voor hen niets anders meer kan doen dan medicijnen geven tegen de pijn of ongemak.

Volwassenen en kinderen die last hebben van fysieke en/of psychische klachten waarvan men de oorzaak niet kan vinden kunnen met de Regenesis Healing therapie zonder medicijnen vaak wel weer goed functioneren. Het is een bijzonder krachtige natuurkundige en emperische wetenschap. Dit is de (wetenschap gebaseerd op ervaring en/of proefondervindelijke uitkomsten.

Het is deus een zeer goed onderbouwde methode die het proces van het zelfgenezend en corrigerend vermogen van geest en lichaam op gang brengt

Regenesis atlas therapie

Tegen hoofdpijn, migraine en meer.

Hoofdpijn kan je leven lam leggen, het kan verschrikkelijk zijn. Gelukkig kunnen wij helpen met de Regenesis Atlastherapie.
Alle vormen van hoofdpijn kunnen behandeld worden.

energetische therapie bij nekklachten

Frozen shoulder, nek en rugklachten

Een Frozen shoulder kan heel vervelend en vooral heel langdurig zijn. Met de Regenesis Atlas therapie is een frozen shoulder vaak binnen 6 behandelingen klaar. Dus binnen 1 maand.

Robert Rasmusson Regenesis energetische Healer

Heup, knie en voet problemen

Niet alleen bij sporten kunnen de heupen, benen (restless legs) of knieen er pijn doen. Laat voordat je ingrijpende operaties gaat doen je eens behandelen met de Regenesis Threapie. Je zult verbaasd staan.

Belangrijk bij de keuze van een Atlas therapie

Het is onmogelijk en zeer onverstandig alléén de atlas en de draaier te behandelen zoals bij de AtlasPROfilax  behandeling. Deze behandeling met een ronddraaiend apparaat in de nek kan soms meer kwaad dan goed doen.

Bij de Regenesis Atlas therapie wordt niets mechanisch gedaan én de hele ruggengraat en bekken wordt behandeld. Slechts het behandelen van zenuwknopen met de handen (niet pijnlijk) is nodig op een optimaal resultaat te krijgen. De therapeut brengt zo het gehele lichaam weer in balans.

Scroll naar top